Μελέτη - Δημιουργία - Προώθηση
Στατικών και Δυναμικών Ιστοσελίδων και e-shop

web2all -> web designer

Από τα σημαντικότερα βήματα για μια επιτυχημένη ανάπτυξη της επιχείρησης, του γραφείου σας ή του ιατρείου σας είναι η δημιουργία ιστοσελίδας για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. 

Μαζί θα σχεδιάσουμε κάθε ιδέα σας, ώστε να δείτε μια ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας.

Είτε πρόκειται για στατική ιστοσελίδα, είτε πρόκειται για δυναμική ιστοσελίδα, είτε πρόκειται για κατασκευή e-shop είμαστε πάντα στο πλευρό σας ώστε να δείτε το όνειρό σας να γίνετε πράξη.

web2all -> webpages ideas
web2all -> social media

Ενδεικτικά μπορούμε να σας προσφέρουμε:

Σχεδίαση - Κατασκευή Ιστοσελίδων & e-shop
με τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς

web2all -> υλοποίηση με WordPress
web2all -> υλοποίηση με WooCommerce
web2all -> υλοποίηση με PrestaShop
web2all -> υλοποίηση με OpenCart

Είτε πρόκειται για ιστοσελίδα, είτε πρόκειται για e-shop θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας και θα προτείνουμε την καλύτερη λύση για εσάς. 

web2all -> υλοποίηση με WordPress

WordPress

Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό ιστολογίου και πλατφόρμα δημοσιεύσεων, γραμμένο σε PHP και MySQL. Συχνά τροποποιείται για χρήση ως Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (ΣΔΠ ή CMS). Έχει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων μιας αρχιτεκτονικής για πρόσθετες λειτουργίες, και ενός συστήματος προτύπων.

Το WordPress χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 70.000.000 ιστοσελίδες παγκοσμίως.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι New York Times, CNN, Mashable, eBay και άλλοι κολοσσοί “τρέχουν” τα blogs τους στο πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο… το WordPress.

Εσείς ακόμα να “έρθετε” στην μεγαλύτερη και πιο αναπτυσσόμενη πλατφόρμα παγκοσμίως ;

Στην Web 2 all αναλαμβάνουμε (αν φυσικά είναι εφικτό) να μεταφέρουμε/μετατρέψουμε την ιστοσελίδα σας στην πλατφόρμα WordPress σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

web2all -> υλοποίηση με WordPress & WooCommerce

WordPress + WooCommerce

To Woocommerce είναι ένα ισχυρό, επεκτάσιμο πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου που σας βοηθάει να πουλήσετε τόσο προϊόντα όσο και ψηφιακά αγαθά σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, να προσφέρετε παραλλαγές προϊόντων, πολλαπλές διαμορφώσεις, και άμεσες μεταφορτώσεις σε εκείνους που ψωνίζουν, μέχρι και σχετιζόμενα αγαθά από online αγορές.

Φτιαγμένο για να ενσωματώνεται αρμονικά στο WordPress, το WooCommerce είναι η παγκόσμια αγαπημένη λύση για το ηλεκτρονικού εμπόριο που δίνει την δυνατότητα σε ιδιοκτήτες καταστήματος και σε προγραμματιστές τον απόλυτο έλεγχο.

Με ατελείωτη ευκαμψία και πρόσβαση σε χιλιάδες WordPress πρόσθετα, το WooCommerce τώρα τροφοδοτεί περίπου το 30% όλων των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

web2all -> υλοποίηση με prestashop

PrestaShop

Η Ευρωπαϊκή απάντηση στα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) είναι το Prestashop.

Το Prestashop είναι μία ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, γραμμένο σε γλώσσα PHP και υποστηρίζει βάσεις δεδομένων MySQL,  με πάνω από 250.000 εγκαταστάσεις e-shops σε όλο τον κόσμο και συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλής παγκοσμίως.

Με ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον χρήστη και  ιδιαίτερα δυνατά χαρακτηριστικά, standar ή με πληρωμή, όπως:

  • Πίνακας ελέγχου με δυνατότητα προβολής στατιστικών στοιχείων πωλήσεων.
  • Υποστήριξη θεμάτων (templates) για αλλαγή της εμφάνισης του.
  • Εγκατάσταση πρόσθετων λειτουργιών (module).
  • Σχεδιασμός που προσαρμόζεται σε διαφορετικά μεγέθη οθονών (responsive design).
  • Υποστήριξη πολλών μεθόδων πληρωμής, διαφορετικών ειδών συναλλάγματος, 
  • Υποστήριξη 60+ γλωσσών συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών. 

είναι μονόδρομος στην κατασκευή μεγάλων (σε κατηγορίες, χαρακτηριστικά και προϊόντα) και απαιτητικών e-shop.

web2all -> υλοποίηση με opencart

OpenCart & myBusiness ERP

Το OpenCart θεωρείται από πολλούς ειδικούς στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου ως σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα για την ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του είναι η ευκολία χρήσης και διαχείρισης από τον μη εξειδικευμένο διαχειριστή και συνήθως ιδιοκτήτη ενός e-shop.

Για αυτό τον λόγο το Κέντρο Μηχανογράφησης «ΕΨΙΛΟΝ» αποφάσισε να συνδέσει πλήρως την πετυχημένη και ιδιαίτερα οικονομική Εμπορική Εφαρμογή myBusiness ERP με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου OpenCart.

Το myBusiness είναι μία εμπορική εφαρμογή σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες μίας μεγάλης γκάμας επιχειρήσεων και καταστημάτων. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται και να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης της. Δείτε αναλυτικά για το myBusiness 

Ένα ευπαρουσίαστο και επαγγελματικό site ή e-shop μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό συμπλήρωμα στο φυσικό σας κατάστημα, ή να γίνει και η αποκλειστική σας επιχείρηση.

Έχετε απορίες ;
Θέλετε διευκρινήσεις ;

καλέστε μας στο
231 231 7254

εναλλακτικά
χρησιμοποιήστε την φόρμα
από εδώ